Werkwijze

Welkom bij Catharina Intuïtief Coach
Een plek waar je je veilig voelt, waar je volledig jezelf kunt zijn en waar zonder oordeel naar je geluisterd wordt. Zo help ik je om je te laten ontdekken, te laten voelen wat het antwoord op jouw vraag kan zijn. Door je bewust te maken van dat antwoord, krijg je inzicht in jezelf, heel en groei je.
Elk coachtraject begint met een korte vrijblijvende intake. Hierin maken we kennis met elkaar, verkennen we jouw coachvraag en kijken we of er een klik voor samenwerking is. Als er vertrouwen is, gaan we samen aan de slag! We werken in de sessies toe naar het antwoord op jouw vraag, maar starten elke sessie met terugkijken naar ons vorige gesprek en naar dat wat actueel is.
Het aantal sessies is individueel, maar je kunt uitgaan van drie gesprekken van gemiddeld 1 tot 1,5 uur. Eén sessie voor een particulier kost € 100,--, incl. BTW. Eén sessie voor / via werkgevers kost € 150,--, excl. BTW.
Wil je heel graag door mij gecoacht worden, maar beschik je niet over voldoende financiële middelen en is een vergoeding door jouw werkgever uitgesloten, dan hoor ik graag wat voor jou wel te dragen is.
Bos Bergen NH